Thuis

Xiamen Quan Stone Import & Export Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

De STEENimport&export Co. Ltd van XIAMEN QUAN (QSTONE), in April 2006, met zijn richtlijn voor slechts markten die overzee is begonnen. Onze deskundigheid is in allerlei graniet en marmeren materialen, die in van het van de hotel het remodelleren, flat en huis verbetering banen in de V.S. tijdens het afgelopen decennium zijn geïmpliceerd. Bovendien zijn wij enzovoort goed ervaren in commerciële en woonbanen met onze muurpanelen, loopvlakken en stootborden, betonmolens, venstervensterbanken en colunm bekledingen, zo op geworden. Al deze zouden klaar voor installatie kunnen zijn zodra zij van pakketten worden teruggetrokken. Wij houden een scherp oog op details.

Het gebied waar wij worden gevestigd is zo overvloedig in steenmiddelen dat wij gemakkelijke en klaar toegang tot bijna alle Chinese stenen van onze lokale blokyards en steengroeven hebben. Tot nu toe, hebben wij een verslag van 489 kleuren in andesiet, basalt, graniet, kalksteen, marmer, onyx, porfier, kwartsiet, zandsteen, lei en travertijn. De meesten van hen worden getoond op onze website.

Tijdens het afgelopen decennium, is een stijgend aantal materialen van de de invoersteen geïntroduceerd aan ons gebied. U kunt bijna alle stenen in onze blokyards uit de hele wereld hier vinden. Veel van hen worden gemaakt in tegels, plakken, tegenbovenkanten, kommen, gootstenen, en veel andere besnoeiing-aan-grootte alvorens zij opnieuw worden uitgevoerd.

In de eerste jaren van ons begin, leverden wij slechts besnoeiing-aan-grootte producten voor importeurs. Maar met de voorbijgaande jaren, hebben wij onze diensten uitgebreid om zowel commerciële als woonbanen te omvatten. Ook, hebben wij ons produtswerkingsgebied vergroot om gietvorm-steen, glasmozaïeken, metaalmozaïeken en smeedijzers te omvatten. Al deze zijn zeer nuttig voor onze klanten gebleken.

Ce-SGS certificaat

Voor sommige producten, zoals de keukencountertops van de Kwartssteen, de bovenkanten van de Badkamersijdelheid

Steekproefverzoek:

Wij verstrekken steekproef voor klanten zonder lasten en lading in uw container. Voor nieuwe klant, zullen de koerierskosten van steekproef door u worden betaald. De gemeenschappelijke grootte van steekproef is 150X150X10mm, 100X100X10mm.

Kwaliteitswaarborg:

Onze kwaliteitscontroleafdeling is reeds lang gevestigd om strikte en wetenschappelijke kwaliteitscontroleprocedures uit te voeren. (met inbegrip van diktetolerantie, varieert de kleur, hoektolerantie en het eindigen gezicht). De relevante verslagen werden goed bijgehouden, wat door SGS Auditoren wordt goedgekeurd.

Wij kunnen snelle aanbieding, concurrerende prijs, goede kwaliteit, geschikte levering en de uitstekende dienst na verkoop verzekeren. Onze producten wordt uitgevoerd naar Europa, Amerika, het Midden-Oosten.

Wij heten u of de derde partij welkom om de kwaliteit te controleren alvorens te verschepen.

Wij zijn experted bij steenproducten verpakking en containers het laden

HOOFDproduct

Consturctionproducten

De tegels van de steenvloer

Graniettegels & plakken

Marmeren tegels & plakken

Countertop, keukenbovenkant, ijdelheidsbovenkant

De bekleding van de leimuur

Culturele Steen

Basalt/granietcobble steen, straatsteen

Leitegels en netwerkbetonmolens

Graniet/marmeren/onxy gootsteen, bassin, ton

Lei/marmeren mozaïektegels, grens & patroon

Het modelleren/Decoratiesteen

Gravure, beeldhouwwerk, status

Kolom

Open haardafdekplaat

Grafsteen/monument

Welkom om het producerende vermogen en de kwaliteit in onze fabriek te bezoeken en te onderzoeken. Wij verheugen ons op het vestigen van goede busniesssamenwerking met klanten.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

In 2006. 12 juli, Ons bedrijf begint met een kleine workshop over 3 mensen, Julia, Amy, en Teken.

John is verantwoordelijk voor de blokkenselectie van de premiesteengroeve, controleerde Jack de kwaliteit van producten in onze fabriek.

en het Teken deed zijn beste aan allerlei klanten verbinden.

Voor zover ik word herinnerd, is het dicht aan 11 PM, drong de zware orkaan van A onze kleine workshop binnen, zijn alle faciliteiten beschadigd, de volgende ochtend, wij drie die mensen rond een lijst dichtbij onze workshop worden gezeten,

Amy zei,“ heilige crap, misschien wenst de god ons niet om dit soort stomme steenzaken te houden, wil hij ons verwerpen, geven het op, en vinden andere dingen om te doen „maar onmiddellijk opgestaane het Teken, „Nr, Amy, u is totaal verkeerd, testte de god ons om te controleren hoe wij deze afschuwelijke taaie moeilijkheid .we overwinnen geloven wij kunnen opnieuw opstaan.“ Julia bekeek enkel zowel van ons als gezegd „doen het, helpt de God enkel de man die hulp zelf“

In 2008, op dezelfde dag, 12 wordt Juli, met onze hand en hersenen, ons team 11 lid.

In 2010, sluiten aan Veel zich mensen met dezelfde hoop bij ons, nu hebben wij 20 teamlid.

In 2012, wij opstelling een handelsmaatschappij met een kleine groep van 3 leden

In 2014, zich opnieuw uit breidt onze groep 

In 2016, zijn de Vervaardiging en de handel verbonden zeer regelmatig .our het jaarlijkse verkoopvolume een grote doorbraak meer dan $8.000.000,00 USD maakte.

Xiamen Quan Stone Import & Export Co., Ltd. Xiamen Quan Stone Import & Export Co., Ltd. Xiamen Quan Stone Import & Export Co., Ltd. Xiamen Quan Stone Import & Export Co., Ltd. Xiamen Quan Stone Import & Export Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Kquartz

Aantal werknemers : 5~30

Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Xiamen Quan Stone Import & Export Co., Ltd. Certificaten China Xiamen Quan Stone Import & Export Co., Ltd. Certificaten