Thuis

Xiamen Quan Stone Import & Export Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China Xiamen Quan Stone Import & Export Co., Ltd. certificaten
China Xiamen Quan Stone Import & Export Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Ontzagwekkende ervaring bij Quan-stenen. Hun kwartscountertops door de keuken en de badkamers is voorbij mijn verwachting, het verbazen!

—— Eddie M.

Groot bedrijf. Stond Ikea of huisdepot te gebruiken op het punt. Dan was ik verwijs naar dit bedrijf en hun prijs was beter goedkoper, kwaliteit 10x.

—— Brian B.

De „ervaring met Quan-Steen heeft echt beloond. Niet alleen is de kwaliteit groot, maar de prijzen zijn enkel groot.

—— Alexsandr

De metingen waren wonderfully nauwkeurig en het resultaat was mooiste countertops en het eiland die ik ooit heb gehad. Hartelijk dank aan hen.

—— Elena

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  De Geest van de vakman

   

  de basiscountertops van de hotelijdelheid Producten, countertops leveranciers, fabrikanten

  Slim aangezien u bent, moet u weten dat er vele countertop leveranciers in China zijn. Maar kent u de meesten van hen huur ongeschoolde arbeiders om hun kosten ruthlessly te snijden, wat de producten ontbroken maakt.

  Wanneer u nieuwe countertops vervanging moet krijgen geen kwestie voor keuken of ijdelheid, zult u kleur, grootte, materiaal, enz., in overweging vergen. Bovendien, de tellingen van de fabriekservaring. Omdat de ervaring met countertops van de steenoppervlakte kan helpen besparend uw tijd en geld.

   

  Laat me u de reden vertellen.

   

  Aangezien wij zo vaak opmerkten dat er vele processen zijn om countertops vervaardigd te maken. De ongeoefende werknemers zullen tekorten op countertop negeren en zullen houden doend. Zij hebben niet het probleem vóór en daarom zij vleugel het gezien, die grote problemen voor de countertops oppervlakte zal maken. Er is een verhaal die mijn punt benadrukken.

  Één dag, riep mijn vriend Bobby me dat er een groot probleem voor zijn keukencountertops was, en hij hoopte aan gekregen hulp van ons. Aankomend zijn huis, in een keer vonden wij het probleem. De dikte voor countertop was niet zelfde voor het gehele punt. Het middendeel was hoger dan beide kanten. Zo alles op het werd geneigd. Hij werd direct countertops van een dichtbijgelegen steenfabriek. Maar zij waren niet bereid om de om het even welke verantwoordelijkheid voor het te nemen. Zo draaide hij aan me voor hulp.

  Ik ging samen met hem naar de natuursteenfabriek. En zij vertelden ons dat countertop door een nieuwe arbeider werd verwerkt en hij zou last van het moeten nemen. Maar newbie kon niet sove het probleem. Hij insited dat hij de kant thickenss controleerde, zodat was hij juist. Terwijl de fabriek weigerde om compensatie te maken. De dingen kregen in een vicieuze cirkel. En de problemen waren nog daar.

  Aan het eind van zijn kabel, definitief vroeg hij me om een nieuwe oppervlaktecountertops voor zijn keuken te maken, zelfs waren de totale kosten hoger dan vóór, en het vergde sommige dagen voor het produceren en levering. Controlerend de grootte en de vorm persoonlijk, vroeg ik ontwerpingenieur om de tekening te maken en bevestigde het opnieuw met Bobby. 6 dagen later, kreeg hij onze punten en maakte vervanging.

  Het probleem kon met een correcte verwerking vermeden te zijn. Maar het gebeurde wegens de onervarenheid. Niet alleen laadde het hogere en extra kosten, maar ook nam het groot probleem.

  De praktische wijsheid moet slechts in de school van ervaring worden geleerd. Misschien vertrouwt u hoofdzakelijk op uw portefeuille aan iedereen. De Steen van contactquan nu. U zal door wat worden verrast wij voor u doen. Wij beloven dat u van uw keuken en badkamers, maar niet alleen als het zult houden.

   

  Xiamen Quan Stone Import & Export Co., Ltd. fabriek productielijn 1

Contactgegevens
Xiamen Quan Stone Import & Export Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Mark Liu

Tel.: +8613055431394

Fax: 86-592-5256391

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)